Nader tot Reve: colofon Naar de homepage van Nader tot Reve
tak
Contact
U kunt contact opnemen door het sturen van een email naar info@nadertotreve.nl
 
Nader tot Reve
Nadertotreve.nl heeft tot doel een permanent internetplatform te bieden waarop liefhebbers van het werk en het leven van Gerard Reve nieuws en achtergrondinformatie kunnen vinden. De website is een zelfstandig, niet commercieel initiatief.
Nader tot Reve is opgericht en wordt beheerd door Peter Smeets maar een groot aantal bijdragen op deze websites zijn gemaakt door derden (Bert Boelaars, Hans Evers, Erik Weersing, Ans Willems). Wanneer u een interessante bijdrage heeft en deze graag op de website geplaatst zou willen hebben kunt u altijd contact opnemen (mail naar: info@nadertotreve.nl).
De website is gestart op 11 december 2003 en heeft sindsdien enkele honderdduizenden bezoekers getrokken.
 
Teksten
Het gebruik van quotes uit het werk van Gerard Reve en uit secundaire literatuur zal zoveel mogelijk beperkt worden en duidelijk aangegeven worden met dubbele aanhalingstekens of op andere wijze duidelijk worden gemaakt.
Dus alleen quotes ter illustratie en niet als bladvulling. Mocht iemand zich toch in zijn of haar auteursrecht aangetast voelen kunt u altijd contact opnemen en zal er in goed overleg naar een oplossing gezocht worden.
 
Foto's
De foto's en illustraties op deze website zijn voor zover mogelijk van eigen hand. Wanneer foto's van derden worden gebruikt zal dit altijd met een bronvermelding worden aangeven. Wanneer u bezwaar heeft tegen het gebruik van bepaalde foto's of illustraties kunt u dit altijd laten weten en zal er in goed overleg naar een oplossing gezocht worden.